Αγίου Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω
2105906025, Κινητό:6980327900 
Περικλέους 23, Αιγάλεω
2105614255
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών MODERN SCHOOL χρησιμοποιούμε άρτια παιδαγωγικά προγράμματα με εξατομικευμένη προσέγγιση και ιδιαίτερη φροντίδα για τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών μας. Στα παιδαγωγικά μας προγράμματα χρησιμοποιούμε την ομαδοσυνεργατική και την ανακαλυπτική μέθοδο. Το μοντέλο διδασκαλίας που εφαρμόζουμε είναι το μαθητοκεντρικό, που στόχο έχει την καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, της αυτοβουλίας, της δημιουργικότητας και της ελεύθερης προσωπικότητας. Το ευχάριστο περιβάλλον, τα ολιγομελή τμήματα, η φιλική ατμόσφαιρα και τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας καθιστούν το μάθημα μια ευχάριστη διαδικασία.

  Καινοτομία αποτελεί η λειτουργία ηλεκτρονικής τάξης (eclass) με πλούσιο πρωτότυπο υλικό και ασκήσεις προετοιμασίας αποκλειστικά για τους μαθητές μας. Η σωστή επιλογή βιβλίωνηλεκτρονικών βιβλίων, ασκήσεων και θεωρίας μέσω της ηλεκτρονικής τάξης, προγραμμάτων για τους διαδραστικούς πίνακες, προγραμμάτων για το εργαστήριο υπολογιστών που διαθέτουμε βοηθούν στην ανάπτυξη όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων (παραγωγή και κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου). Το μάθημα πλαισιώνεται με πολιτιστικές εκδηλώσεις, project και άλλες ενδιαφέρουσες διαθεματικές δραστηριότητες. Ενημερώνουμε συχνά και συνεργαζόμαστε με τους γονείς για την πρόοδο των μαθητών. Για την εφαρμογή των μεθόδων διδασκαλίας επιστρατεύουμε την εμπειρία, τις γνώσεις, την αφοσίωση και το γνήσιο ενδιαφέρον των καθηγητών μας για την επιτυχία των μαθητών. Η συστηματική προετοιμασία και η αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας επιβεβαιώνονται από τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις. Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να αποκτήσουν ενεργητικό τρόπο σκέψης.

Ωράριο Λειτουργίας:
Αγ. Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω:
Καθημερινές: 14.00-22.00,
Σάββατο 10.00-14.00
τηλ.: 210-5906025,
Κινητό: 6980327900

    eclass login