Αγίου Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω
2105906025, Κινητό:6980327900 
Περικλέους 23, Αιγάλεω
2105614255
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να ασχοληθεί κανείς με την Πληροφορική σήμερα. Η Πληροφορική είναι ένα προσόν που απαιτείται σχεδόν σε όλους τους χώρους εργασίας και η καλή γνώση της είναι κρίσιμη για το μέλλον κάθε εργαζόμενου. Ο τομέας της Πληροφορικής είναι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι είναι ένας τομέας που γνωρίζει διαρκή άνθιση. Είναι ο τομέας που ευθύνεται για τις περισσότερες διευκολύνσεις που έχουμε στην καθημερινότητά μας. Φανταστείτε πόσο πρωτόγονη θα ήταν η επικοινωνία μας σήμερα χωρίς την Πληροφορική. Σκεφτείτε όλα τα σύγχρονα επιτεύγματα στο χώρο της επιστημονικής έρευνας και αναλογιστείτε πόσοι κλάδοι εξαρτώνται από την Πληροφορική. Οι δυνατότητες της Πληροφορικής είναι πρακτικά απεριόριστες.

  Ας εξετάσουμε όμως και τι προσφέρει στο μυαλό και στη νοοτροπία του μαθητή η καλή γνώση Πληροφορικής. Αρχικά ο μαθητής αποκτά αναλυτική σκέψη και μαθαίνει να αναγνωρίζει τις δομικές ενότητες σε ένα σύνολο. Έτσι μπορεί εύκολα να εξηγήσει τι, γιατί και πως λειτουργεί κάτι. Επίσης ο μαθητής γίνεται πιο αυστηρός με τον εαυτό του και αποκτά πειθαρχία μιας και η Πληροφορική είναι ένας τομέας που απαιτεί αριστεία. Παράλληλα πρέπει να τονιστεί ότι ο τομέας της Πληροφορικής είναι σε διαρκή εξέλιξη, κάτι που σημαίνει ότι ο μαθητής πρέπει να αποκτά διαρκώς γνώσεις και να συμβαδίζει με τις εξελίξεις. Άρα, το αποτέλεσμα της εκμάθησης Πληροφορικής είναι ένας άνθρωπος με λογική σκέψη, πειθαρχημένος, συνεχώς εξελισσόμενος, που αγαπά τη γνώση και τη μάθηση και έχει πολλές προοπτικές καριέρας.

Ωράριο Λειτουργίας:
Αγ. Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω:
Καθημερινές: 14.00-22.00,
Σάββατο 10.00-14.00
τηλ.: 210-5906025,
Κινητό: 6980327900

    eclass login