Αγίου Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω
2105906025, Κινητό:6980327900 
Περικλέους 23, Αιγάλεω
2105614255
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Modern Training είναι εξεταστικό κέντρο της Vellum Global Educational Services και παρέχει πιστοποιήσεις με εγχώρια (Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας) και διεθνή αναγνώριση. 

Το πρόγραμμα σπουδών του ΚΔΒΜ Modern Training όσον αφορά την Πληροφορική διαιρείται στα ακόλουθα επίπεδα:


1.
 Foundation for Young Learners level:

Πρόκειται για το εντελώς αρχάριο επίπεδο που απευθύνεται σε παιδιά και χωρίζεται σε 4 τάξεις: a junior, b junior, c junior και d junior. Εδώ ο μαθητής θα έρθει σε επαφή με στοιχειώδης γνώσεις που αφορούν τις λειτουργίες του Operating System (Λειτουργικού συστήματος), θα κάνει μια εισαγωγή στο διαδίκτυο και τους περιηγητές (browsers) και θα κάνει μια εισαγωγή στα Word, Excel, Powerpoint και Access. Στο τέλος αυτής της σειράς μαθημάτων τα παιδιά μπορούν να εξεταστούν και να επιτύχουν σε μια τυπική πιστοποίηση με αυτοματοποιημένη διαδικασία, η οποία όμως δεν έχει αναγνώριση. Το μεγάλο όφελος αυτής της σειράς μαθημάτων είναι ότι τα παιδιά θα έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της ύλης για το Vellum Diploma in IT Skills, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος, τον ιδιωτικό τομέα και γενικότερα διεθνώς. Άρα με λίγο παραπάνω χρόνο θα είναι πρακτικά έτοιμα για την επόμενη πιστοποίηση που είναι αναγνωρισμένη και απευθύνεται σε ενήλικες. Συνεπώς τα παιδιά θα έχουν κάνει προχωρημένη δουλειά σε σχέση με την ηλικία τους! 


2.
Vellum Diploma in IT Skills Essential Standard Level:

Αυτό το επίπεδο γνώσης αφορά πρωτίστως ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εφήβους. Η πιστοποίηση που παρέχεται αφορά κυρίως άτομα που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημόσιο Τομέα μιας και είναι η λιγότερο απαιτητική και ταυτόχρονα αναγνωρισμένη από το Δημόσιο πιστοποίηση. Το πιστοποιητικό που εκδίδεται είναι αναγνωρισμένο από το Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και πληροί τα κριτήρια της ΚΥΑ 121929/Η/2014 - ΦΕΚ Βτ2123/01-08-2014. Ακόμα, γίνεται αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. καθώς και από τις προκηρύξεις Δημοσίων Οργανισμών.


Εδώ οι μαθητές αποκτούν βασικές γνώσεις όσον αφορά τις παρακάτω ενότητες:

i. Επεξεργασία κειµένου (Word) - Βασική Ενότητα
ii. Υπολογιστικά Φύλλα (Excel) - Βασική Ενότητα
iii. Ηλεκτρονική επικοινωνία (Internet, mail) - Βασική Ενότητα


Για να αποκτήσουν το διεθνές πιστοποιητικό στην Τεχνολογία των Πληροφοριών σε επίπεδο Essential Standard, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιτύχουν στις βασικές ενότητες. Όταν οι τρεις ενότητες εφαρµογών συµπληρωθούν µε επιτυχία, ο υποψήφιος μαθαίνει τα αποτελέσματα άμεσα και μέσα σε λίγο χρόνο παίρνει το διεθνές πιστοποιητικό στην Τεχνολογία των Πληροφοριών σε Επίπεδο Essential Standard. H εξέταση του διαρκεί μονάχα μια ώρα. Προσοχή: οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ δεν απαιτούν πάντα μόνο τις 3 ενότητες, αλλά συνήθως. Επίσης όλοι οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ δεν μοριοδοτούν τα πιστοποιητικά πληροφορικής, αλλά τα έχουν ως προαπαιτούμενο.


3.
Vellum Diploma in IT Skills:

Αυτό το επίπεδο γνώσης αφορά κυρίως φοιτητές και μαθητές που επιθυμούν να παραδίδουν τις εργασίες τους με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά και ενήλικες που θέλουν ένα σημαντικό προσόν που θα τους διαφοροποιήσει στην αγορά εργασίας. Το πιστοποιητικό που παρέχεται αποδεικνύει βασική γνώση σε όλο το πακέτο εφαρμογών Office (Word, Excel, Access, Powerpoint), στο internet και σε βασικές γνώσεις διαχείρισης αρχείων. Το Vellum Diploma in IT Skills πληροί τα κριτήρια και της ΚΥΑ 121929/Η/2014 - ΦΕΚ Βτ2123/01-08-2014 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγκυρα πιστοποιητικά Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για τις προκηρύξεις δημόσιων οργανισμών και του ΑΣΕΠ. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή για διαγωνισμούς του Δημοσίου γιατί καλύπτει και τις 6 ενότητες.


Οι ενότητες προς εξέταση είναι:

i. Χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων
ii. Επεξεργασία κειμένου
iii. Υπολογιστικά φύλλα
iv. Υπηρεσίες διαδικτύου
v. Παρουσιάσεις
vi. Βάσεις δεδομένων


4.
Vellum Diploma in IT Skills Proficiency:

Αυτό το επίπεδο είναι κατάλληλο για μαθητές, εργαζόμενους και εκπαιδευόμενους που θέλουν να αναπτύξουν προχωρημένες πρακτικές και δεξιότητες στην Τεχνολογία των Πληροφοριών και των επικοινωνιών, αλλά και για εκείνους που θέλουν να τους αναγνωριστούν προχωρημένες δεξιότητες που ήδη έχουν αποκτήσει. Το Vellum Diploma in IT Skills Proficiency πληροί τα κριτήρια και της ΚΥΑ 121929/Η/2014 - ΦΕΚ Βτ2123/01-08-2014 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγκυρα πιστοποιητικά Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για τις προκηρύξεις δημόσιων οργανισμών και του ΑΣΕΠ. Επίσης, είναι ένα πιστοποιητικό με ευρεία αναγνώριση στον ιδιωτικό τομέα.


Εδώ ο διδασκόμενος αφομειώνει αρκετά προχωρημένες γνώσεις στις παρακάτω ενότητες:

i. Επεξεργασία κειμένου - Προχωρημένο Επίπεδο
ii. Υπολογιστικά Φύλλα - Προχωρημένο Επίπεδο
iii. Υπηρεσίες διαδικτύου - Δημιουργία ιστοσελίδων - Προχωρημένο Επίπεδο
iv. Βάσεις Δεδομένων - Προχωρημένο Επίπεδο
v. Παρουσιάσεις - Προχωρημένο Επίπεδο

Η κάθε ενότητα δεξιοτήτων μπορεί να εξεταστεί χωριστά, όταν ο υποψήφιος είναι έτοιμος και το Κέντρο μπορεί να διοργανώσει την εξέταση. Οι υποψήφιοι παίρνουν αμέσως τα αποτελέσματα που δείχνουν την απόδοσή τους και κατά πόσο πέρασαν την ενότητα. Οι επιτυχείς υποψήφιοι παίρνουν ένα έγγραφο με τα αποτελέσματα που δίνεται τοπικά από το εξουσιοδοτημένο κέντρο.
Για να πάρουν το IT Skills Proficiency Full Certificate, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιτύχουν και στις πέντε ενότητες. Για κάθε μία επιτυχημένη ενότητα εκδίδεται το IT Skills Proficiency Module Certificate.


5.
Mastering Excel for Business:

Αυτός ο κύκλος μαθημάτων στοχεύει όχι απλά στην εκμάθηση των απαραίτητων εφαρμογών του Excel αλλά κυρίως στις πολύ προχωρημένες δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε ως πραγματικός επαγγελματίας γύρω από τα επιχειρηματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το πιστοποιητικό απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να προσθέσουν μια χρήσιμη δεξιότητα στο βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν στον ιδιωτικό τομέα έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις. Δεν αναγνωρίζεται από το Δημόσιο.


Θα εμβαθύνετε σε θέματα όπως:


Θα μάθετε να χειρίζεστε με ευχέρεια τα δεδομένα κειμένου με την χρήση των συναρτήσεων κειμένου που αναλύονται.
Θα είστε σε θέση να παρουσιάζετε δεδομένα κάνοντας πολύπλοκους υπολογισμούς μέσω των συγκεντρωτικών πινάκων ή των μερικών αθροισμάτων.
Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο εργασιακό χρόνο με την εκμάθηση «αναζήτησης στόχου» και του εργαλείου της «επίλυσης».
Θα εξάγετε με αυτοματοποιημένο τρόπο χρήσιμα συμπεράσματα από τα δεδομένα σας, σαν να είστε επαγγελματίας χειριστής SQL, στηριζόμενοι στις συναρτήσεις βάσεων δεδομένων στις οποίες θα εκπαιδευτείτε.
Θα απογειώσετε τις παρουσιάσεις σας με τα εξειδικευμένα κυλιόμενα, συγκεντρωτικά και μέσης γραμμής γραφήματα.


Με το πέρας της εκπαίδευσης ακολουθεί η συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού Mastering Excel for Business από την Vellum Global Educational Services.


6. 
Mastering Word for Business:

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών καταρτίστηκε για όσους θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην επεξεργασία κειμένου και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών θα κατέχετε όλες τις δεξιότητες έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να εργαστείτε σε ένα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Εδώ θα εμβαθύνετε στις άγνωστες και προχωρημένες λειτουργίες του Microsoft Word. Ως το τέλος του προγράμματος, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε όλα τα εργαλεία του Word ώστε να μπορείτε να μορφοποιείτε κατάλληλα τα έγγραφά σας. Αυτό το πιστοποιητικό απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να προσθέσουν μια χρήσιμη δεξιότητα στο βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν στον ιδιωτικό τομέα έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις. Δεν αναγνωρίζεται από το Δημόσιο.


Αναλυτικότερα θα μάθετε:

Πίνακες
Γραφήματα
Στυλ
Γραφικά
Τη ροή του κειμένου
Πρότυπα
Συγχώνευση αλληλογραφίας
Μακροεντολές
Σύνδεση με άλλα προγράμματα του Office
Μεγάλα έγγραφα
Τις εσωτερικές αναφορές
Πίνακες περιεχομένων
Ευρετήρια
Ασφάλεια εγγράφου
Φόρμες


Με το πέρας της εκπαίδευσης ακολουθεί η συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού Mastering Word for Business από την Vellum Global Educational Services.


7.
Mastering WordPress:

Εδώ ο μαθητής θα ξεκινήσει από τα βασικά και θα φτάσει στο επίπεδο να φτιάχνει ιστοσελίδες και eshop με το πιο δημοφιλές και διαδεδομένο Content Management System (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου), το Wordpress. Πιο συγκεκριμένα ο διδασκόμενος θα εμβαθύνει και θα μάθει να φτιάχνει όμορφα και μοντέρνα Sites, που αποτελούν πηγή εναλλακτικού εισοδήματος. Ως το τέλος του μαθήματος θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζετε σύγχρονες ιστοσελίδες. Επιπλέον, στα πλαίσια του μαθήματος θα δημιουργήσετε αρκετές ιστοσελίδες και θα μάθετε και τις πιο προχωρημένες λειτουργίες του WordPress. Αυτό το πιστοποιητικό απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να προσθέσουν μια χρήσιμη δεξιότητα στο βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν στον ιδιωτικό τομέα έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις. Δεν αναγνωρίζεται από το Δημόσιο.


Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

Εγκατάσταση
Φιλοξενία
Servers
Θέματα
Πρόσθετα
Back up
Contact Forms
E-Commerce


Όλα τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα να γίνετε πρωτοπόροι και να εξειδικευτείτε στο WordPress, όπως και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την κατασκευή και την υποστήριξη ιστοσελίδων.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ακολουθεί η συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού Mastering WordPress της Vellum Global Educational Services.Σημειώσεις:

1. Για την εκμάθηση του πακέτου του Microsoft Office ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο εργαστήριο της σχολής πάνω σε Microsoft Office Professional 2019.

2. Για τα μαθήματα Mastering Wordpress οι μαθητές πρέπει να έχουν δικό τους laptop. Οι απαιτήσεις είναι σχετικά χαμηλές και τα απαραίτητα προγράμματα είναι δωρεάν και τα κατεβάζουν κατόπιν υπόδειξης του διδάσκοντος.

Ωράριο Λειτουργίας:
Αγ. Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω:
Καθημερινές: 14.00-22.00,
Σάββατο 10.00-14.00
τηλ.: 210-5906025,
Κινητό: 6980327900

    eclass login