Αγίου Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω
2105906025, Κινητό:6980327900 
Περικλέους 23, Αιγάλεω
2105614255
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Η γερμανική γλώσσα ανήκει στην ομάδα των δυτικών γερμανικών γλωσσών. Ανά τον κόσμο τα Γερμανικά ομιλούνται περίπου από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική γλώσσα και επίσης σχεδόν από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη-μητρική γλώσσα. Είναι η δεύτερη ομιλούμενη και η τρίτη διδασκόμενη γλώσσα στην Ευρώπη.

  Η Γερμανική είναι επίσημη γλώσσα στη Γερμανία, στο 89% του πληθυσμού της Αυστρίας, στο Λιχτενστάιν, στο Λουξεμβούργο και στο 60% του πληθυσμού της Ελβετίας.

  Η επίσημη γερμανική γλώσσα διδάσκεται ευρέως στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα Ινστιτούτα Γκαίτε σε όλον τον κόσμο.

  Η γερμανική γλώσσα συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον στην Ευρώπη και τον κόσμο. Η εκμάθησή της προσφέρει στους μαθητές πολλές προοπτικές για το μέλλον και εμπλουτίζει το γλωσσικό τους πλούτο. Ανακαλύπτουν τον μεσαιωνικό πολιτισμό, τη δυτική κουλτούρα και αρχιτεκτονική και νέα πολιτισμικά στοιχεία. Πολλά παιδαγωγικά   και εκπαιδευτικά προγράμματα αναπτύσσονται σε γερμανόφωνες πόλεις και Πανεπιστήμια, όπου με βάση τη   γνώση   της   γλώσσας   δίδεται στους νέους η δυνατότητα σπουδών και μεταπτυχιακών με πολύ χαμηλό κόστος. Εργατικό δυναμικό απ’ την Ελλάδα βρίσκει στις γερμανόφωνες χώρες θέσεις εργασίας και αναζητά ένα καλύτερο μέλλον. Οι επενδύσεις σε ερευνητικά προγράμματα, που γίνονται στη Γερμανία, καθιστούν τα Γερμανικά γλώσσα της επιστήμης και της έρευνας, με αποτέλεσμα οι γνώστες της γερμανικής γλώσσας  να δημιουργούν καλύτερες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές βάσεις. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη γλώσσα σε αριθμό ιστοσελίδων στο διαδίκτυο είναι η Γερμανική, η οποία ανθίζει τόσο στο εμπόριο όσο και στην οικονομία.

Ωράριο Λειτουργίας:
Αγ. Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω:
Καθημερινές: 14.00-22.00,
Σάββατο 10.00-14.00
τηλ.: 210-5906025,
Κινητό: 6980327900

    eclass login