Αγίου Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω
2105906025, Κινητό:6980327900 
Περικλέους 23, Αιγάλεω
2105614255
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Η Αγγλική γλώσσα είναι γλώσσα της ινδοευρωπαϊκής οικογένειας. Έλκει την καταγωγή της από την Αγγλία και είναι η μητρική γλώσσα της πλειονότητας των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Χρησιμοποιείται, επίσης, ως δεύτερη ή επίσημη γλώσσα σε πολλές χώρες του κόσμου (53), κυρίως σε όσες αποτελούν μέλη της Κοινοπολιτείας των Εθνών, καθώς και σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς. Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας είναι σημαντική και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποφασίζουν να τη μελετήσουν ως δεύτερη γλώσσα. Πολλές χώρες περιλαμβάνουν τα Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα στο σχολικό τους πρόγραμμα και τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν Αγγλικά σε νεαρή ηλικία. Δεδομένου ότι τα Αγγλικά ομιλούνται σε τόσες πολλές χώρες υπάρχουν χιλιάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο που προσφέρουν προγράμματα στα Αγγλικά. Αν μιλάτε Αγγλικά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρείτε ένα κατάλληλο πανεπιστήμιο και μια σειρά σπουδών που να ταιριάζει στις ακαδημαϊκές σας ανάγκες.

  Η σύγχρονη Αγγλική κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Τα Αγγλικά επίσης είναι η γλώσσα της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης. Αν μιλάτε Αγγλικά, δεν θα χρειαστεί να βασίζεστε πλέον σε μεταφράσεις και υπότιτλους για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, τραγούδια, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Η γνώση των Αγγλικών έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο.

  Με την εκμάθηση Αγγλικών, θα μάθετε επίσης για άλλους πολιτισμούς διευρύνοντας τους ορίζοντές σας. Η εκμάθηση των αξιών, των συνηθειών και του τρόπου ζωής μιας κουλτούρας διαφορετικής από τη δική σας θα συντελέσει στην ατομική σας καλλιέργεια.

Ωράριο Λειτουργίας:
Αγ. Κωνσταντίνου 3, Αιγάλεω:
Καθημερινές: 14.00-22.00,
Σάββατο 10.00-14.00
τηλ.: 210-5906025,
Κινητό: 6980327900

    eclass login